WordPress Webshop

Laat ons je Woocommerce Webshop bouwen

Extra inkomsten genieten via een Woocommerce webshop? Je nieuwe of bestaande onderneming uitbreiden met een webshop? WebCare24. is expert op het bouwen van succesvolle (internationale) webshops. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar je wensen en geven daarbij graag onze visie en (vrijblijvend) advies weer, om de best werkende webshop voor je te kunnen realiseren. Van enkele een webshop of compleet webdesign? Laat uw adviseren voor onze experts. En het onderhoud? Dat doen wij graag voor u!

Wat kunnen wij voor je realiseren?

✔ Volledige Woocommerce website met betalingsmethoden

Wij bouwen je WordPress website in Woocommerce en koppelen daarbij alle mogelijke en denkbare betaalmethoden aan vast. Zowel nationaal als internationaal. Zo mist je geen enkele (internationale) koper!

✔ Directe facturatie en koppeling naar e-boekhouden

Wij zorgen er voor dat er na een bestelling in je webshop automatisch facturen worden gegenereerd en de boekingen direct worden in gelezen in het boekhoudprogramma e-boekhouden. Dit scheel enorm veel van je kostbare tijd!

✔ Informatie van je online bezoekers op productniveau

Meten is weten. Wij zorgen er voor dat alle bezoekers in kaart worden gebracht, zodat jij kan zien, welk product wel of wel product niet populair is. Wij noemen dit sturen op cijfers!

✔ Backups van je Woocommerce webshop

Niets is vervelender dan dat er iets met je website aan de hand is. Wij zorgen er voor dat de webshop periodiek backups maakt, zodat jij deze kan terugzetten, wanneer dit nodig is. In ons onderhoudspakket regelen wij jouw backups en plaatsen wij deze  voor jou z.s.m. terug. 

Wat kost een Webshop?

Om te kunnen zeggen wat een webshop gaat kost is lastig om te zeggen. Wij werken met een cafetaria model afgestemd op de smaken en wensen van de klant. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bespreek je wensen en wij brengen een offerte voor je uit! Betaal je liever in termijnen, geen probleem. Ook in dat geval kunnen wij je nieuwe webshop snel opleveren.